Fotograf og grafiker Per Krogsgaard, pkldesign & foto i Korsør - det er mig

Jeg er klar, når du har brug for fotos til erhverv eller ønsker et godt tilbud på børnefotografering eller portrætfoto – og når du vil forevige de store øjeblikke med bryllupsfotografering eller billeder fra studenterfest eller fødselsdag.

Desuden kan jeg hjælpe dig med tryksager til markedsføring af din virksomhed. Som erfaren fagmand står jeg gerne for hele processen – fra idé til trykklart layout til poster, brochure, bøger, udstillingsmaterialer, salgsbrev eller visitkort.

Det er vigtigt for mig, at du får personlig rådgivning og svar på alle dine spørgsmål.
Jeg holder til på adressen Rødhøjvej 20, Korsør. Du er altid velkommen til at ringe på 25 73 11 93 eller sende en mail til info@pkldesign.dk og få en snak om dine ønsker.

Grafik med blikfang – Fotos, der fortæller historier

pkldesign & foto blev til i 2014, men er kulminationen på et helt liv med øje for æstetik.

Jeg blev uddannet grafiker i 1988 og har siden dengang arbejdet med design og tryk for bl.a. Burchardt Reklamebureau, Jannerup A/S i Slagelse, Bureau Duplica i Slagelse, Malchow A/S i Ringsted, Flensborg Grafisk i Ringsted og Interprint på Hammerholmen i Hvidovre.

I 1994 fik jeg mit første kamera, og jeg blev hurtigt øvet. Senere i livet fik jeg også titlen.

Alle mine billeder har en historie. Fotoet af det store øjeblik, hvor bruden siger ja i kirken. Portrætterne af virksomhedens medarbejdere – og billederne af dem, du holder af. Produktbillederne, taget med øje for farvernes skær og den rette lyssætning. Jeg kan også fange din historie i linsen.

Med mine mange års erfaring har jeg den perfekte baggrund for at skabe perfekte løsninger til dig.
Mottoet “Kun det bedste er godt nok” er den røde tråd i mit arbejde.

Kontakt mig på telefon 25 73 11 93 eller mail info@pkldesign.dk, hvis du mangler en dygtig fotograf og grafiker med øje for dine historier.